Mis ze niet de toffe items van deze verkopers in de shop

Bloem en Bijtje


Francis maakt de meest uiteenlopende dingen. Van prachtige kerststerren, mokken met Zeeuwse 3D missjes erop, bohemian Ibiza style asseccoires tot armbanden, kettingen en tassenhangers. Zij is wel echt super creatief. Van Francis wil je gewoon echt iets kopen. Hop hop naar de shop, iets shoppen van bloem en bijtje. 

Atelier Du Baj zeilmakerij

Het adres voor hippe fietstassen, reparaties aan bv. (voor)tenten, (afdek)zeilen of trampolines en uw opdrachten op maat voor onze zeilmakersafdeling te denken aan terrasafschermingen. 
De fietstassen kunt u zelf samenstellen en kunnen tevens voorzien worden van uw eigen afbeeldingen en of bedrijfslogo

Atelier Du Baj fietstassen

Het adres voor hippe fietstassen, reparaties aan bv. (voor)tenten, (afdek)zeilen of trampolines en uw opdrachten op maat voor onze zeilmakersafdeling te denken aan terrasafschermingen. 
De fietstassen kunt u zelf samenstellen en kunnen tevens voorzien worden van uw eigen afbeeldingen en of bedrijfslogo!

Ansichtkaarten


Sinds kort designt atelier Du Baj ook zelf ansichtkaarten met gave teksten om te versturen, kado te doen of om je huiskamer mee te decoreren.
Van deze kaarten wordt € 0,10 per verkochte kaart gedoneerd aan de stichting wensambulance. Maar we verkopen niet alleen deze gave kaarten, nee! nog veel en veel meer wenskaarten.

Martine's Gallerie

Unieke handgemaakte items zoals gehaakte boertjes en boerinnen of nog leuker crea doe pakketjes om uw eigen meeuw te haken. Gegarandeerd een paar uurtjes haakplezier. 
Ook maakt Martine de meest waanzinnige schilderijen. Sommige zijn naast prachtig ook van levensechte afmetingen! Benieuwd naar haar eindeloos creatieve creaties? Kom dan eens langs in de winkel of kijk op haar website via onderstaande button. Tot ziens!

Illigraphics


illi graphics 

en de Zeeuwse missjes 

Ilse en Liesbeth zijn de bedenkers van het merk de Zeeuwse Missjes. Zij vormen de basis van de Zeeuwse Collectie.
Illi graphics zorgt voor al uw grafisch maatwerk. Een nieuwe logo met complete huisstijl, van trouwkaart tot geboortekaart en illustratiewerk... Maar ook (fiets)tassen, kaarten, zijden sjaals, stempels en nog veel meer. Deze Zeeuwse missjes zitten alles behalve stil. Kom en bewonder in de shop.

Petit Paris Illustraties

Hoi, ik ben Debbie. Alle artikelen die er te vinden zijn in mijn webshop en in de winkel van het merk Petit Paris zijn van mijn hand. Hopelijk zit er iets bij wat je leuk vindt! 

De naam Petit Paris is afkomstig van mijn geboorte dorp Ijzendijke, een klein dorpje in Zeeuws-Vlaanderen. IJzendijke had vroeger de bijnaam Petit Paris. In de winkel vind je onder andere tassen, kaarten, servies en schrijfwaren met mijn toffe afbeeldingen. 

Anja's Houtkado


Mijn naam is Anja de Visser, en maak allerlei houten artikelen van pallet en sloophout. Het

wordt handgemaakt en daarom zal er geen artikel exact hetzelfde zijn. U bent van harte

welkom om een kijkje te nemen op mijn facebookpagina Hout Kado Anja en u mag me altijd

een pb sturen voor vragen of belangstelling. En natuurlijk in de shop in shop zijn mijn

eigen gemaakte spulletjes te vinden. Graag tot ziens.

MYKK


“It all starts with one little bead” Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een sieraden shop. Betekenissen MYKK:

  1. In het Noors wordt een sieraad SMYKKER genoemd
  2. Men noemt mij vaak Miek wat afgeleid is van mijn naam Annemieke. 

Je zegt Miek maar je schrijft MYKK!

Zeeuwse sieraden en handgemaakte sieraden, gegraveerde & gepersonaliseerde sieraden. 

Prinsessenclips


Charlotte, mama van 2 prachtige meiden en 1 geweldige zoon, maakt thuis de meest fantastische haarspeldjes en haarbanden. Sommige geïnspireerd door de Zeeuwse knop, welke zij dan weer op super speelse wijze in haar clips verwerkt. En is het druk in de zaak, dan helpen haar dochters thuis met het maken van de speldjes. Echte haarmode voor prinsessen en een beetje door prinsesjes. 

Boeckhout beenmode

Mijn lieve marktmama Elly Boeckhout staat op de markten al sinds jaar en dag klaar voor al haar klanten met de laatste trends op het gebied van beenmode. Wie kent haar nou niet? Bijna een begrip op Walcheren en staat altijd klaar met de koffie. Ze heeft geholpen met de opzet van de shop, uitpakken en al die klusjes. Een ware rots in de branding die ook zorgt voor warme voeten. Oma sok. 

Zeeuwse Originals

Iwein is een super getalenteerde fotograaf die echt de meest mooie plaatjes schiet van ons mooie Zeeland. De afbeeldingen gebruikt hij om magneten, kaarten, placemats, sleutelhangers en (fiets)tassen in samenwerking met atelier du baj te maken. Zijn nieuwste creatie is een heuse metalen Zeeuwse knop magneet. Hoe gaaf is dat? Alles 4 sale ook bij ons.

Speciaal Kadootje

Van origine pedicure met verve, sportinstructrice met hart voor de zaak en daarnaast ook nog een eigen zaak opzetten met speciale kadootjes. Geïnspireerd op het blij maken van de gever en de ontvanger van de toffe geschenken. Elk item is voorzien van een leuk zelfgemaakt etiket. Ook super gave sieraden. Shop ze nu we love it!

MINE


Helaas voor nu alweer de laatste items van de handgemaakte super schattige jurkjes en rokjes van MINE Ineke Hoogendoorn. Ze mag weer snel achter de naaimachine kruipen. Bonte kleuren met her en der de Zeeuwse stof ookwel schortenbont genoemd, in haar designs verwerkt. Shop ze nu in de sale met 50% korting. Ze vliegen de winkel uit. 

MS Design


Mirjam woonachtig in Middelburg, Zeeland

echt een zeeuws meisje... van haar hobby sieraden en Zeeuwse knoop decoratie heeft zij haar bedrijfje gemaakt en sinds kort getrouwd met de liefde van haar leven, die net zo creatief als zijn vrouw de mooiste Zeeuwse bloembakken maakt.  

Een pas getrouwd crea do stel!

Itchy


Sara de duizendpoot runt een grote camping in Vrouwenpolder Oranjezon samen met haar familie en mooie gezin. Daarnaast ontwerpt zij Zeeuwse kaarten, sjaals en (fiets)tassen. Die laatste worden natuurlijk gemaakt door atelier du baj. Haar Zeeuwse meisje begint onze harten en ons Walcheren te veroveren. 

Schapentoren


Sommige mensen exploderen gewoon creativiteit. Zo ook de oprichtster van atelier Schapentoren. Zij maakt van alles zelf. Haar meest recente werk is via facebook te bestellen en of via het geven van een opdracht: haar schilderijen. Check de meest recente opdracht wie anders dan Max Verstappen on canvas. Ook heeft zij een mooi boek geschreven over balans in de mens. 

Zeeuws Zee Zand


We maken sieraden en souvenirs geïnspireerd op de natuur, de zee, de duinen en het strand. 

Een vast bedrag van de opbrengst per item wordt door ons direct gedoneerd aan de plastic soup foundation in de strijd tegen plastic soup. Samen kunnen we alles & een beter milieu begint bij jezelf. 

neem ons land mee
een geschenk van de zee
k oester de parel
die Zeeland is

Zeeuws Momentje

Gestart als een student company op de Hogeschool Zeeland in Vlissingen. Eind 2015 was de VOF geboren. Sinds 2017 runt Kevin Janse de eenmanszaak Zeeuws Momentje. Van schoolproject tot onderneming met onder andere super leuk Zeeuws servies met gave Zeeuwse teksten voor de heilige koffie en thee pauzes met een echt Zeeuws momentje voor jezelf. Heerlijk verwennen.

Baby wisdom


Sinds kort mama van 3 welkom baby Jayson, son of Jay, DJ superbroertje van zijn zussen Rachel en Jaydee, DJ achterstevoren wat de papa doet is nu wel duidelijk en mama, die is druk met mama zijn en haar passie voor baby artikelen. Verantwoorde bijtringen vanaf slechts € 3,95, gehaakte knuffels en toffe slabbetjes. Shop ze bij ons in de winkel voor uw kleintjes. 

Oesters by Joyce

Joyce kwam eens buurten in de winkel en we raakten aan de praat. What can I say ik hou van babbelen en mensen. Ze vertelde passievol over haar beschilderde oesters en voilà nu zijn ze al geruime tijd verkrijgbaar in de shop. Verder breit ze er op los en maakt ze de mooiste Noors geïnspireerde truien. Echt handmade in NL. Zeeuwse oesters beschilderd in NB :-) 

Daniek Joosten

Een pracht meid die ook oesters, mosselen en schelpen beschilderd, maar dan niet alleen met motieven waar je blij van wordt zoals collega Joyce, nee met hele strandtaferelen. Hoe ze het doet is ons een raadsel, zo klein maar echt heel vakkundig en mooi. Zij kent ook onze lieve vrienden van sancri art waarvan op de foto het achtergrond schilderij is. 

Jose Clarijs

Jose maakt beeldjes van verhardingsmateriaal en klei. Ze is er super bedreven in. Haar Zeeuwse boertjes en boerinnetjes compleet met krullen aan de mutsen en "bloedkoralen" kettingen laten haar beeldjes echt tot leven komen. Ze doet vaak mee met kunstroutes in de buurt. We hopen dat ze ook eens een workshop boven de shop geeft. 

Anke Rootlieb

Ook Anke maakt mooie beelden van onder andere Keramiek. Zeldzaam zijn nog haar boertjes en boerinnen zoals op de foto hierboven. Af en toe krijgen we er nog wat binnen in de shop, dat posten we dan direct op instagram en of facebook. 
Anke richt zich nu vooral op keramiek, check al haar pins op pinterest op de knop hieronder en bewonder.

Vet Wuuf

Graag stel ik me even voor. Ik ben Vet Wuuf, een gezette vrolijke dame die van het leven geniet. Mijn roots liggen in Zeeland, vandaar het woord 'Wuuf' in mijn naam. Dit is Zeeuws voor 'Wijf', of 'Wief' of 'Vrouw'. Het woord 'Vet' slaat niet alleen op mijn vrouwelijke rondingen maar vooral ook op mijn vet coole persoonlijkheid. Omarm jezelf wees ook een Vet Wuuf.